KONTAKT +386 (0) 40 89 50 10

Zadovoljne stranke

Danes se redka podjetja držijo načel, ki bi se jih morala: poštenost, kakovost, terminska točnost. Vse to sem pri vas dobil, zato bomo zagotovo še sodelovali.

Martin, Ratež

Pri kvaliteti izvedbe ne pristajamo na kompromise. Prav tako kot prednost štejemo dogovore, ki se jih obe strani držita. Kar nekaj časa smo iskali rešitev, ampak ste nas s prepričanostjo v svoje delo, izkušnje in zaupanjem v materiale, popolnoma prepričali. Brez zadržka lahko zapišem, da ssmo bili s kompletno obravnavo izredno zadovoljni. Naša skladiščna hala privablja poglede in tako je bil namen dosežen.

Transport Podlesnik, Pesnica

Mlad kolektiv, poln zagnanosti in entuziazma. Na drugi strani izkušnje in reševanje nemogočih situacij. Najboljša kombinacija, ki si jo kot kupec lahko želim. Vedno je vse tako kot se dogovorimo, tudi če imamo nenavadne želje 🙂 Kar tako naprej!

Ferry, Helmond

Naše podjetje se ukvarja s proizvodnjo več vrst vozičkov na kolesih. Samo pri podjetju Nekatop so bile upoštevane specifične karakteristike pokrival zanje, prav tako ni bilo mogoče dvomiti v kvaliteto materiala. Izdelano izključno po naših željah, za naše potrebe, dobavljeno na rok, strokovno proizvedeno. Z veseljem bomo sodelovali tudi v prihodnje.

Domen, Maribor

Ljudje imamo včasih čudne želje, zahteve in predstave. Pošteno se mi zdi, da ste odkriti in ne prodate vsega za vsako ceno. Bolj kot količina vam je važna kvaliteta izdelka. Človek danes to redko doživi, zato sem prepričana, da vam bodo takšna načela dolgoročno samo v plus.

Maja, Litija

Kot podjetje, ki večino svojih izdelkov izvažamo, ne moremo pristati na polovičarstvo. Na dolgi rok to preprosto ne funkcionira. Všeč mi je, da smo si v tem enaki in da sledimo tej filozofiji. Na trgu preživimo samo tisti, ki ne dovolimo, da se kakorkoli dvomi v naše izdelke. Tudi zato lahko dobro sodelujemo.

Skiline GmbH, Celovec

Vemo, da smo imeli kar zahtevne želje. Moram pa pohvaliti dejstvo, da se ob tem niti malo niste zmedli. Videlo se je, da zaupate v svoje delo in izdelke. Veseli smo, da ste nam prišli nasproti in skupaj smo uresničili našo veliko željo.

Family fun GmbH, Dunaj

Nekatop 2021 Vse pravice pridržane.
go to top