KONTAKT +386 (0) 40 89 50 10

Navtika

BIMINI, POKRIVALA, ZAŠČITNE BLAZINE

Kot podjetje, specializirano na krojenje in šivanje ponjav in prekrival za navtiko, vam lahko ponudimo visoko stopnjo individualnosti in izkušenj. Kakšen zgled in kakšno funkcionalnost bo imelo vaše pokrivalo, odločate vi. Samo pri vprašanju kakovosti izvedbe ne sklepamo kompromisov. Kot podjetje delujemo ustvarjamo doma in v tujini dobro ime in tega ne zastavljamo. Za pokrivala priporočamo izključno paropropustne materiale, saj blago, ki je prevlečeno z neprodušnimi materiali, zaradi kondenzacije in povečanega tveganja za nastanek plesni, kot material ni primeren.
Enjoy a slot zeus
Če si želite pokrivalo za vaše plovilo, ki bo izgledalo dobro in bo (pomembno!) brez gub, je odločilnega pomena natančno in precizno delo. Nekaj več blaga lahko povzroči velike gube na predelih, kjer so vgrajena okna ali na drugih delih pokrivala. Ravno iz tega razloga se izdelave lotimo po delih: ko so končani zgornji deli, se delo nadaljuje na sprednjem in zadnjem delu plovila, na koncu pridejo na vrsto stranski deli. Proizvod je seveda končan šele takrat, ko ste kot naročnik z izdelkom popolnoma zadovoljni. Izdelamo vam različne vrste pokrival:

 

  • POKRIVALO ZA CELOTNO PLOVILO
  • POKRIVALO ČEZYou have to search for the assistance of a writer for your college papers, on the reverse side, you might even think. It is quite easy to learn the practice of writing a school essay. It’s recommendable to compose story papers from scratch for a means to boost imagination and originality. What’s more, the storyline papers aren’t written according to clients paper editor instructions. Summary Hiring a essay service could be proper selection for pupils at the same time crunch. Writing the article The step to do would be to compose the essay. Devote a price to receive your essay composed by an internet essay if you’re not good at writing your essay then. There are customized essay writing services in the net, which assert assistance with essay writing.PALUBO
  • POKRIVALO POD OKENSKIM OKVIRJEM
  • POKRIVALO NAD OKENSKIM OKVIRJEM
  • POKRIVALO ZA GLISERJE
  • POKRIVALO ZA ČOLN ZA SMUČANJE NA VODI
  • POKRIVALO ZA GUMENJAKE
  • BIMINI (streha kot zaščita pred soncem),
  • ZAŠČITNE BLAZINE, ki ne pijejo vode (na premcu, sedežih, klopeh).

 

 

Imate vprašanja? Želite ponudbo? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali!

Nekatop 2021 Vse pravice pridržane.
go to top