KONTAKT +386 (0) 40 89 50 10

Izdelki po naročilu

Sedalne vrečeKo se srečata navdih in znanje – vaša želja nam je vedno izziv. Naša pokrivala za zaščito vašega izdelka – namenjena izključno podjetjem. Izdelamo vam pokrivala za

  • živilsko industrijo, palete,
  • industrijske vozičke (zložljivi, prekucni, paletni/dvižni, vlečni, skladiščni, mrežasti…),
  • gradbene prikolice,
  • stroje…

Storite nekaj proti obrabi – z industrijskimi pokrivali.

Kot uspešno podjetje boste optimalno zaščitili svoje delovne stroje, proizvode in ostali material – še posebej, če so izpostavljeni prahu in vremenskim vplivom. Naša pokrivala odlikuje visoka vzdržljivost in dolga življenjska doba.

Pokrivala za vsako priložnost?

Na primer pokrivalo, ki vaše delovne stroje ščiti pred prahom. Imate skladišče? Z našimi pokrivali boste optimalno zaščitili vse, kar je odloženo v vašem skladišču. Zaščitite lahko tudi delovne palete, stroje ali dragocene surovine – ne glede na velikost, obliko in namen, saj bomo med materiali, ki jih uporabljamo, glede na namen, našli tistega, ki vam najbolj ustreza. Ne glede na to, kakšno obliko pokrivala potrebujete – izdelamo vam ga po individualnem naročilu oziroma po meri.

Prilagodimo se vašim potrebam – tudi tako, da vam lahko večjo količino pokrival ponudimo po posebno privlačni ceni. Tako se ne bo splačala le investicija, ampak vas bo prepričal tudi rezultat: popolna zaščita – pred UV sevanjem ali umazanijo. Vsa pokrivala so izdelana iz visokokakovostnega materiala.

Poskrbite za večjo trajnost vaših izdelkov, strojev ali surovin – mi bomo poskrbeli za primerno zaščito. Kontaktirajte nas za ponudbo ali nasvet!

Nekatop 2021 Vse pravice pridržane.
go to top